Oldal kiválasztása

Nőnek lenni újra,

fesztelenül.

Hüvelykúp bakteriális fertőzésre, vény nélkül

Nőként időről-időre sajnos szembe kell néznünk a hüvelyi fertőzésekkel. Saját magunk és családunk érdekében minél hamarabb kezelnünk is kell. Erre nyújt valóban gyors megoldást a vény nélkül kapható hüvelykúp.
hüvelygomba.com

A női hüvely érzékeny baktérium flórával rendelkezik. Emellett gomba fajok is jelen vannak benne, de ezek normál esetben nem okoznak problémát. Vannak olyan külső hatások, amik viszont könnyen felborítják  ezt az egyensúlyt. Például hormonális hatásra, várandósság idején vagy menstruáció előtt és utána sokkal érzékenyebb a hüvely flórája, könnyen telepednek meg kórokozók. Az antibiotikumkúra kifejezetten rossz hatással van a hüvely jó baktériumaira, így egy ilyen kezelés után például a gombás fertőzés sokkal erőteljesebben jelentkezhet. Előfordul, hogy szaunában, fürdőben a nem megfelelő higiénia miatt találkozunk kórokozókkal, így ezt követően jelentkeznek a tünetek.

Tudnunk kell, hogy ezek a tünetek kórokozónként változnak és a pontos meghatározásban fontos szerepet töltenek be. Általános tünet a viszkető, égő érzés a szeméremtest körül és a hüvelyben. Emellett gyakori lehet a felfázáshoz hasonló kellemetlen tünet, a vizelés közbeni csípő érzés. A hüvelyi fertőzés legárulkodóbb tünete a folyás. Normál esetben a hüvely ön tisztul és ilyenkor gyenge, fehéres folyást tapasztalhatunk a fehérneműn. Ez jelentkezhet például peteérés körül, menstruáció előtti és utáni napokban. Fertőzésnél ennek a folyásnak az állaga, színe és szaga is megváltozik.

Attól függően, hogy milyen kórokozóval van dolgunk, más állaga lesz a váladéknak – ez kórismertető jel lehet. Amennyiben bőséges, túrószerű, sárgás a váladék, gombás fertőzéssel van dolgunk. Bakteriális fertőzés esetén ugyanúgy bőséges, de színben eltérő, szürkés-fehéres váladék jelenik meg, amely nagyon gyakran kellemetlen, halszagú.

Bár mindenhol a gombás fertőzésekről hallhatunk, a legtöbb esetben a hüvelyi gyulladást baktériumok okozzák. Ráadásul a bakteriális fertőzések úgynevezett felszálló megbetegedéseket is okozhatnak, vagyis a hüvelyen felfelé tovább terjedve megbetegíthetik a méhet, petevezetékeket, petefészkeket. Elváltozásokat, összenövéseket okozhatnak, így gátolva vagy megnehezítve a későbbi gyermekvállalást. Ezért érthető, hogy a bakteriális fertőzések esetében mihamarabbi kezelésre van szükség.

Általános megoldás a kezelések során a hüvelykúpok alkalmazása, bakteriális fertőzés esetén kiegészítésként a nőgyógyász felírhat szájon át szedhető készítményt is. Viszont vannak alkalmak, amikor nem tudjuk nőgyógyász segítségét kérni – például egy nyaralás során, de a kezelést minél hamarabb meg kell kezdeni.

Van megoldás?

Ilyen esetekre ajánljuk a Dr. Csabai Pharma által forgalmazott Ladyvita Hüvelyfertőtlenítő kúp. Ez a készítmény széles hatásspektrumú – bakteriális, vírusos, gombás fertőzés és számos más kórokozó ellen is felveszi a harcot. Száz százalékig természetes összetevőkből készült. A világon egyedülálló készítmény. Kiemelkedő fertőtlenítő hatását a Grape Vital Grapefruitmag kivonatnak köszönheti, ami már több, mint harminc éve bizonyít a hazai piacon.

Alkalmazható megelőzésre, például uszoda látogatás vagy közös szauna használat után. Mivel nem tartalmaz klórt, alkoholt, rákkeltő vagy mérgező anyagot, azért várandós állapotban felmerülő fertőzések és megelőző kezelések elvégzéséhez is alkalmazható.

A Ladyvita hüvelykúp egy kúra alkalmával 5 napig kell használni. A kúra alatt használjunk a fehérneműnk védelmében egészségügyi betétet, hogy felfogja a kioldódó vivőanyagokat. Ha fertőzés áll fenn, kezelés alatt a szexuális együttlét nem javasolt, mivel ronthatja a gyógyulás ütemét és a partner is esetleg fertőződhet. A tünetek megjelenésétől a kezelés utolsó napját követő napig tartózkodjunk a szexuális együttléttől.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a Grape Vital vény nélkül kapható hüvelykúpjával kapcsolatban, és úgy érzi bővebb információkat szeretne erről a klinikailag tesztelt készítményről, úgy kérjük kattintson a linkre. 
hüvelygomba.com