Oldal kiválasztása

Nőnek lenni újra,

fesztelenül.

Hüvelykúp recept nélkül?

Nőként melyikünk ne ismerné akár már sajnos egészen gyerekkorunkból azt a kellemetlen állapotot, amikor a hüvelyi fertőzés tünetei miatt csak hintázunk a széken, szorítjuk a lábunkat és egy mellékhelység látogatás gondolta is kész rémálom.
hüvelygomba.com

A hüvely gyulladásos állapotának több tünete is lehet. A leggyakoribb az égő érzés és duzzanat a külső nemi szerven és a hüvelyben. Előfordul még a vizelés közben jelentkező csípő érzés, de talán a leggyakoribb kórisme a bő, megváltozott színű, állagú folyás. A hüvelyi fertőzéseket több kórokozó okozhatja, így ennek megfelelően változik a folyás mértéke, minősége, szaga. 

A leggyakoribb bakteriális fertőzéseket a Coccusok családjába tartozó baktériumok okozzák. Ilyenkor a fájdalom, duzzanat mellett a bő, fehéres- szürkés folyás a jellemző. Ráadásul ennek szaga is elég kellemetlen, erősen halszagú.

A virális fertőzések között a leggyakrabban előforduló a Humán Papilloma Vírus okozta fertőzés. Sokan azt hiszik, hogy a HPV csak szexuális úton terjed, azonban tudnunk kell, hogy több alfaja érintéssel is terjed, tehát az esetleges fertőződés több úton is veszélyeztet.

A hüvelyi fertőzést kórokozóinak harmadik csoportja a gombák, azok közt is a leggyakoribb a Candida gomba. A Candida alapvetően az emberi szervezet hasznos tagja, de például antibiotikumkúra felboríthatja a belső egyensúlyt, teret adva a Candida elszaporodásának. Egy gombás fertőzés felismerésére a legjobb ismertető a bő, sárgás- fehéres, túrószerű folyás.

Nem véletlen, hogy ennyire hangsúlyozzuk a különbségeket. A hüvelyi fertőzések kezelése rendkívül fontos, de ha nem tudjuk, hogy milyen kórokozóval van dolgunk, akkor nem fogjuk tudni a célzott kezelést sem elérni. Ráadásul a bakteriális fertőzések kezelésénél talán még fontosabb, hogy biztosan tudjuk a kórokozót. Ezek kezeletlen esetben az egész belső női nemi szerv rendszerre kihathatnak, gyulladást hozva létre, ez pedig a későbbi gyermekvállalás esélyét ronthatja.

Amennyiben első alkalommal kerülünk szembe ilyen helyzettel, keressük fel nőgyógyászunkat. Ha volt már tapasztalatunk korábban hüvelyi fertőzéssel, vény nélküli termékkel is megkezdhető azonnal a kezelés. Kézenfekvő választás a recept nélkül kapható hüvelykúp. Számtalan márka van a hazai piacon, de kizárólag a széles hatásspektrumú változat a megfelelő. 

Összetételének köszönhetően bárki nyugodtan alkalmazhatja – tinédzserek és akár várandós nők is. Nem tartalmaz mérgező vagy rákkeltő, esetleg a magzatra veszélyes anyagot, így használható a várandósság bármely szakaszában. Alapvető összetevője a Grape Vital Grapefruitmag kivonat, ennek köszönheti széles körű hatását. Bizonyítottan antimikrobiális hatású, felveszi a harcot a gombák, vírusok, baktériumok okozta gyulladásos állapotokkal szemben. Nemcsak a kialakult fertőzések kezelésében páratlan, hanem megelőzésként is alkalmazható, például uszoda vagy közös szauna használata után.

Első alkalmazását követően már jelentős javulás tapasztalható a tünetekben. Az átlagos kezelési idő 5 nap, ezt érdemes betartani, hogy ne essünk vissza. A kúra alatt minden este egy hüvelykúpot helyezzünk fel. A kezelés ideje alatt javasolt a szexuális élet szüneteltetése, valamint használjunk egészségügyi betétet a fehérneműnk védelmére. Aktív HPV fertőzés esetén is kiválóan alkalmazható, ebben az esetben azonban hosszabb kezelés szükséges, 2-4 hónapig mindennap egy hüvelykúp használata javasolt.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a Grape Vital vény nélkül kapható hüvelykúpjával kapcsolatban, és úgy érzi bővebb információkat szeretne erről a klinikailag tesztelt készítményről, úgy kérjük kattintson a linkre. 
hüvelygomba.com