Oldal kiválasztása

NĹ‘nek lenni Ăşjra,

fesztelenĂĽl.

Vény nélkül kapható hüvelykúp kínálat

Szerencsére amilyen könnyen elkaphatóak a hüvelyi fertőzések, olyan könnyen kezelhetjük is őket. Odafigyeléssel és tudatos választással szenvedés nélkül túllehetünk rajta. 
hĂĽvelygomba.com

A hĂĽvely gyulladásos betegsĂ©geit a legtöbb esetben valamilyen kĂłrokozĂł okozza. A hĂĽvelyt termĂ©szetes állapotában egy baktĂ©riumflĂłra vĂ©di. Ez a baktĂ©riumflĂłra hozza lĂ©tre a hĂĽvely savas ph-ját a tejsav termelĹ‘ baktĂ©riumok segĂ­tsĂ©gĂ©vel. A kĂĽlönbözĹ‘ intim lemosĂłk ezt a savas ph-t támogatják. Ezen kĂ­vĂĽl ez a törĂ©keny rendszer azĂ©rt is dolgozik, hogy ne szaporodhassanak el kĂłrokozĂłk a hĂĽvelyben, pĂ©ldául az egyĂ©bkĂ©nt is ott Ă©lĹ‘ gombák. Vannak helyzetek, amikor ez a rendszer meggyengĂĽl Ă©s hajlamossá válunk a hĂĽvelyi gyulladásra. Ilyen helyzet a hormonháztartás változása várandĂłsság alatt, vagy menstruáciĂł elĹ‘tt, esetleg után. AntibiotikumkĂşra esetĂ©n a szervezet – Ă©s Ă­gy a hĂĽvely – hasznos baktĂ©riumai is megtizedelĹ‘dnek, Ă­gy könnyebben alakulnak ki pĂ©ldául gombás fertĹ‘zĂ©s. Valaki kifejezett hajlamot mutat arra, hogy idegen helyeken, nyilvános mosdĂłban, strandon, szaunában kapjon el intim fertĹ‘zĂ©seket. Vannak kĂłrokozĂłk, amelyek kizárĂłlag szexuális Ăşton terjednek, ezĂ©rt is jĂłl meg kell választanunk a partnerĂĽnket. 

Egy ilyen helyzet sajnos bármikor, előjel nélkül bekövetkezhet. Azonban ha egy éven belül 5-6 alkalommal is visszatér a hüvelyi gyulladás, már az orvosnak kell intézkednie. Ki kell vizsgáltatni nem esetleg immungyengeségről van szó, aminek kísérőtünete a hüvelyi gyulladás. 

Hüvelyi gyulladást baktériumok, gombák, vírusok és akár egy sejtű kórokozók is okozhatnak. Az általános tüneteket szinte mindenki ismeri. Viszketés, kellemtelen, égő érzés a szeméremtest körül. És szinte minden alkalommal jelentkezik a bő, színes folyás, amelynek jellege attól függően változhat, hogy milyen kórokozóval van dolgunk. Ezek a tünetek segítenek abban, hogy megállapítható legyen, hogy milyen kezelésre van pontosan szükség. A későbbi szövődmények elkerüléséhez szükséges, hogy minél hamarabb kezeljük az ilyen fertőzéseket. A legoptimálisabb esetben a kezelést nőgyógyásszal kell egyeztetni. Sajnos vannak olyan élethelyzetek, amikor csak nehezen, hetek elteltével jutunk el orvoshoz. Pedig ebben a helyzetben is kulcsfontosságú a gyors reagálás. Ilyenkor vény nélküli készítményekhez kell fordulnunk.

Mi alapján válasszak?

Nagyon fontos, hogy könnyen elérhető legyen. Manapság bármelyik gyógyszertár webáruházából rendelhetünk vény nélküli hüvelykúpot. Fontos, hogy megnézzünk, mi ellen nyújt védelmet. Kaphatók olyan, hüvelykúpok, amelyek csak a hüvely lactobacillus flóráját támogatják, de gyulladásos megbetegedésekkel szemben eredménytelenek. Továbbá figyelembe kell vennünk, ha nem tudjuk pontosan, milyen kórokozóval van dolgunk, így mindenféleképpen olyan hüvelykúpot válasszunk, amely széles spektrumon hatásos. Gombák, baktériumok, vírusok és protozoonok ellen is hatásos. Amennyiben tisztában vagyunk vele, hogy olyan időszak következik (például nyaralás vagy antibiotikumkúra), amikor fokozottan ki lehetünk téve a hüvelyi fertőzéseknek, készüljünk fel.

Magyarországon az egyik legnĂ©pszerűbb választás a Pharma Grape Vital Ladyvita hĂĽvelykĂşp. FĹ‘ összetevĹ‘je a Grape Vital grapefruitmag kivonat. JelentĹ‘sen antimikrobiális – szĂ©les körű hatása van baktĂ©riumok, gombák, vĂ­rusok ellen. Érdemes aktĂ­v HPV fertĹ‘zĂ©snĂ©l is alkalmazni, ugyanis használatával jelentĹ‘sen javulnak a tĂĽnetek rövid idĹ‘n belĂĽl, ráadásul teljesen tĂĽnetmentessĂ© is tudja tenni. Kismamák számára is teljesen megfelelĹ‘ választás, mert kizárĂłlag termĂ©szetes összetevĹ‘kbĹ‘l kĂ©szĂĽlt. Nem tartalmaz mĂ©rgezĹ‘ vagy rákkeltĹ‘ anyagokat, klĂłrt, alkoholt. FertĹ‘tlenĂ­tĹ‘ kĂ©pessĂ©gĂ©t csak termĂ©szetes hatĂłanyagoknak köszönheti.

Az elsĹ‘ használat után már 8 Ăłrával mĂ©rsĂ©klĹ‘dnek a tĂĽnetek. Egy kezelĂ©s átlagosan 5 napig tart, azonban HPV fertĹ‘zĂ©s esetĂ©n sokkal hosszabb kĂşra szĂĽksĂ©ges – akár 2-4 hĂłnapig is szĂĽksĂ©ges lehet az alkalmazás. HĂĽvelyi fertĹ‘zĂ©s kezelĂ©se alatt a szexuális Ă©let nem javasolt a tĂĽnetek megjelenĂ©sĂ©tĹ‘l a kezelĂ©s befejezĂ©se utáni napig. Egy szexuális egyĂĽttlĂ©t során aprĂł sĂ©rĂĽlĂ©sek keletkezhetnek a gyulladt hĂĽvelyfalon, ez pedig tovább sĂşlyosbĂ­thatja a fertĹ‘zĂ©st.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a Grape Vital vény nélkül kapható hüvelykúpjával kapcsolatban, és úgy érzi bővebb információkat szeretne erről a klinikailag tesztelt készítményről, úgy kérjük kattintson a linkre. 
hĂĽvelygomba.com